Böcker som rör spelmarknaden

Spel på nätet blir alltmer populärt och är en stor hobby för många. Intresset innebär också att fler och fler spelböcker dyker upp i bokhandlarna.

Det handlar inte längre bara om själva spelandet i sig. När det blir till en hobby vi vill även veta allt runtomkring – strategier, regler, historiebeskrivningar och praktiska tips. En bra bok som rör spelmarknaden bör ha ett avsnitt om Black Jack, eftersom det finns en avancerad matematik som styr spelet där en djup förståelse krävs för att bli framgångsrik. Det finns dessutom flera titlar som är helt ägnade åt Black Jack, vilket pekar på behovet av böcker av denna sort för spelmarknaden. Exempel på dessa böcker är ”Black Jack Blueprint” av Rick Blaine, ”The Big Book of Black Jack” av Arnold Snyder och ”Black Jack Secrets” av Stanford Wond. Många av böckerna om Black Jack har skrivits av professionella och framgångsrika spelare som delar med sig av sina erfarenheter och tips.

Black Jack är ett klassiskt och enkelt spel, där man inte spelar mot andra spelare, utan mot givaren. Det gäller att få en så hög summa som möjligt - mer än givaren, men inte över 21. Black Jack är ett av de allra äldsta och mest populära casinospelen som dessutom är väldigt lätt att hitta på nätet nu för tiden. Det är ett lättillgängligt sätt att kunna spela spelet och som tillåter dig att spela när det passar dig. För att få ut så mycket som möjligt av spelet, så läs gärna på om det innan. Det blir roligare när du förstår och behärskar spelet fullt ut - och kanske drar du hem storvinsten?